Despre noi

Practica societatii are la baza un model direct, simplu si eficient din perspectiva costurilor si a comunicarii, bazandu-ne pe o experienta semnificativa in arii diferite ce acopera tranzactii M&A, drept corporativ, drept comercial si legislatia muncii, protectia datelor si legislatia pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor atat pentru companii locale cat si straine ce activeaza in domenii precum IT, farma, consultanta, productie, auto, constructii, BPO, etc.

Ne angajam sa oferim reprezentare juridica de calitate si sa oferim solutii rentabile adaptate fiecarui client. Ajustam serviciile conform cerintelor si in acelasi timp, oferim consultanta punctual pentru fiecare problema. Structura noastra ne da posibilitatea de flexibilitate in regimul de onorarii pe care le putem oferi.

De-a lungul carierei am castigat o reputatie in ceea ce priveste buna organizare, orientare spre detaliu, proiectele fiind finalizate cat de repede posibil pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Andreea Manolache - Partener coordonator

Andreea este membru al Baroului Bucuresti si are o vasta experienta in domeniul M&A, colectare debite, drept comercial, drept corporativ, dreptul muncii, GDPR si combaterea spalarii banilor.

Cu 20 ani de experiență în domeniul juridic, din care 7 ani a coordonat departamentul juridic al unei societati multinationale din sectorul BPO & Consultanta, Andreea ofera asistență juridică clienților locali, dar si investitorilor străini pe tot parcursul activității lor în România.

Pe parcursul carierei sale, Andreea a consiliat si a participat in proiecte de finantare complexe, fuziuni, achizitii, transfer de business, proiecte complexe de dreptul muncii, implementare GDPR pentru clienti din industria farmaceutica, auto, retail, IT, etc.

Amalia Lincaru - Partener coordonator

Amalia este avocat cu peste 14 ani de experiență în activitatea societatilor comerciale, locale si internationale, pe aspecte din domeniul comercial, dreptul muncii, insolventa și in litigii conexe.

Ariile de practica in care a activat cu precadere sunt drept societar, fuziuni si achizitii, drept comercial, dreptul muncii si a consiliat clienti din industrii variate in proiecte de tip due diligence, restructurari prin transfer de intreprinderi, aspecte de reglementare sau conformitate.

Experienta ca avocat intern i-a oferit perspectiva activitatii societatilor comerciale, oferind sprijin in finantari, relatii de munca, i.a. cercetari disciplinare, concedieri, negocieri de contracte colective de munca, dar si in litigii pentru recuperarea de debite si insolventa.