Termeni si conditii

INTRODUCERE

Bine ati venit pe site-ul https.mlegalpartners.com/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea Manolache, Lincaru & Asociatii SCA („Societatea”), o societate profesionala de avocati, cu sediul social in Str. Barbu Delavrancea nr. 2B, Bl. 33D, sc. A, et. 9, ap. 40, camera nr. 8, sector 1, Bucuresti, România.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veti gasi informatii cu privire la echipa Societatii, activitatile desfasurate de aceasta pe piata serviciilor juridice din România.

Website-ul contine stiri, articole si alte materiale informative in legatura cu cadrul legislativ aplicabil in România, jurisprudenta europeana sau nationala etc.

PROTECTIE IMPOTRIVA VIRUSILOR

Societatea depune toate eforturile pentru a verifica continutul oferit de acest Website. Recomandam ca utilizatorii sa ruleze un program antivirus, precum si sa efectueze alte verificari de securitate IT, pentru a satisface cerintele dvs. specifice in ceea ce priveste siguranta si fiabilitatea continutului. Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastra, care pot aparea in timp ce navigati pe Website.

RECUNOASTEREA PROPRIETATII

Website-ul ofera fiecaruia dintre utilizatorii sai posibilitatea de a accesa continutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteti de acord ca Societatea este proprietara exclusiva al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor si ilustratiilor, sau va face trimiteri catre sursele folosite. De asemenea, sunteti de acord ca nu veti folosi astfel de materiale in nici un fel, cu exceptia cazului in care ati primit in prealabil, in mod expres, acordul scris al Societatii sau faceti referire catre Website-ul Societatii.

COMENTARII, INTREBARI SI FEEDBACK

Daca trimiteti o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generala de contact identificata pe Website, vom folosi datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul comunicarii pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de catre Societate a unor astfel de date personale sunt disponibile in Politica de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca aplicati pentru o pozitie in cadrul Societatii sau ne transmiteti o solicitare privind furnizarea unor servicii, CV-ul sau alte informatii pe care ni le furnizati vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitarii dumneavoastra, conform prevederilor din Politica de prelucrarea datelor cu caracter personal.

CLAUZA DE NERASPUNDERE

Website-ul poate contine link-uri catre site-uri si resurse care nu sunt proprietatea noastra. Societatea nu are niciun control asupra acestor site-uri si a resurselor gasite in cadrul acestora si, prin urmare, nu va fi raspunzator pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informatiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru functionalitatea sau performantele acestor site-uri sau pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau a altor drepturi care apar in cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmati ca ati inteles posibilele consecinte ale accesarii site-urilor indicate si acceptati termenii si conditiile de mai sus.

Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere care ar putea aparea in urma increderii in informatiile puse la dispozitie pe acest Website. In cazul in care aveti o intrebare de natura juridica, trebuie sa o adresati unuia dintre avocatii nostri.

MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR

Daca Termenii si Conditiile se modifica in orice mod, vom plasa o versiune actualizata in aceasta pagina. Actualizarea periodica a acestei pagini va asigura ca sunteti intotdeauna constienti despre tipul informatiilor pe care le colectam, despre modul in care le folosim si in ce circumstante, si, daca este cazul, daca le transferam sau nu catre alte persoane.